تعمیر شیر پروپرشنال

شرکت پایا هیدرولیک جم با بیش از ده سال تجربه در زمینه طراحی، تعمیر و بازسازی انواع شیر پروپرشنال با گرد هم آوردن تیمی متخصص و مجرب، آماده ارئه خدمات به مشتریان خود می‌باشد.

  • مشاوره
  • تیم متخصص
  • ضمانت شش ماهه
  • صدور گواهی نامه

شیر پروپرشنال چیست؟

شیرهای پروپرشنال هیدرولیک یا ( پروپرشنال ولو) یکی از انواع شیرهای های هیدرولیکی می‌باشد. شیر پروپرشنال هیدرولیک (Proportional Valve)، در فشار خروجی یا جریان با همان نسبت ورودی تغییر ایجاد می‌کنند. برای مثال اگر ورودی دو برابر شود، خروجی نیز دو برابر می‌شود. شیرهای پروپرشنال را می‌توان با خروجی از یکی به عنوان ورودی به دیگری استفاده کرد. بسیاری از آن‌ها با قابلیت تشخیص داخلی و قابلیت تنظیم شیر پروپرشنال ، قابل برنامه‌ریزی هستند و همین امر باعث می‌شود برای طراحی سیستم Industry 4.0 بسیار مناسب باشند.

شیرهای سروو نوع پیشرفته شیر پروپرشنال محسوب می‌شود. قیمت بالای این نوع از شیرها به دلیل تکنولوژی بالا و سیستم بکار برده شده در این نوع شیرها است.

شیر پروپرشنال هیدورلیک چگونه کار می‌کنند؟

احتمالاً آزمایش‌هایی که در مدرسه انجام داده‌ایم را به یاد می‌آوریم. یکی از این آزمایش‌ها، استفاده‌ی جریان از طریق سیم‌پیچ برای ایجاد یک میدان مغناطیسی بود که به نوبه‌ی خود باعث جذب یا دفع مواد مغناطیسی می‌شد. این اصل اساسی سلونوئید است.

افزایش جریان، باعث افزایش قدرت میدان مغناطیسی و به نوبه‌ی خود نیروی جاذبه/دافعه روی ماده‌ی مغناطیسی می‌شود. یک شیر متناسب دارای یک هندسه است تا از قدرت میدان ثابت، در یک جریان معین، بیش از ضربه‌ی آهنربا اطمینان حاصل کند.

همچنین، یک فنر برای مقابله با نیروی آهنربا معرفی شده است. با فشرده شدن فنر توسط حرکت آهنربا، نیروی واکنش فنر افزایش می‌یابد تا زمانی که نیروی مغناطیسی را متعادل کند و حرکت متوقف شود. اگر جریان زیاد شود، آهنربا (برقی) بیشتر در برابر فنر حرکت می‌کند، تا اینکه دوباره نیروها متعادل شوند. در نظر بگیرید که آهن‌ربا در یک شیر به قرقره متصل شده است که می‌توان فشار یا جریان را متناسب با جریان وارد شده به شیر برقی کنترل کرد.

شیر پروپرشنال

طرز کار شیر پروپرشنال هیدرولیک

پارامترهای اساسی‌ای برای بررسی یک شیر پروپرشنال مناسب وجود دارد، که قصد داریم به بررسی آن بپردازیم:

چه چیزی کنترل می‌شود؟ فشار، جریان یا ویژگی دیگر؟

چه محدوده‌ای و در چه دامنه‌ای از سرعت جریان، مورد نیاز خواهد بود؟

دمای عملیاتی که شیر متناسب تجربه می‌کند، چقدر است؟

آیا ملاحظات زیست محیطی دیگری نظیر کاربردهای مرطوب، کثیف یا منفجره وجود دارد؟

فرآیند، ساکن، گام به گام یا پویاست. این به خوبی زمان پاسخ و عملکرد پسماند را تعیین می‌کند.

سرانجام، ممکن است هزینه ملاحظه‌ای برای خرید این نوع شیرآلات باشد.

کاربردهای شیر پروپرشنال

شیر پروپرشنال به ویژه برای مواردی مناسب هستند، که فشار یا جریان خروجی در طی یک فرایند یا از یک فرآیند به فرآیند دیگر، باید تغییر کند. آن‌ها قابل اطمینان و مقرون به صرفه‌اند و پاسخ سریع و کنترل مداوم می‌دهند. شیرهای متناسب با دستیابی سریع به فشار یا جریان پایدار می‌توانند به کاهش زمان چرخه کمک کنند.

نمونه‌هایی از کاربردهای معمول شیرهای پروپرشنال عبارتند از:

پر کردن بطری: شیر متناسب، بدون توجه به سطح مایع، فشار ثابت در مخزن پرکننده را حفظ می‌کند. یک سنسور فشار در مخزن بازخوردی را به شیر متناسب نشان می‌دهد و اطمینان حاصل می‌کند که یک مقدار ثابت مایع در یک زمان مشخص به یک بطری منتقل می‌شود.

کنترل کوره: منبع تغذیه توسط شیر متناسب تنظیم می‌شود. سیگنال دمای دیفرانسیل، به عنوان بازخورد برای خاموش کردن جریان گاز هنگام رسیدن به دمای مورد نظر استفاده می‌شود.

آزمایش نشت: شیر متناسب می‌تواند فشار بیشتری را در یک پروفیل مشخص به یک قطعه‌ی آزمایش شده وارد کند.

 

پیشرفت‌های شیرهای پروپرشنال هیدرولیک 

 
در طول سال‌ها با سوپاپ جهتدار هیدرولیکی تغییرات و پیشرفتهای زیادی صورت گرفته است. ابتدایی ترین شیر جهت‌دار محرک را از نقطه‌ ای به نقطه دیگر با سرعت ثابت و بدون کنترل شتاب جابجا می‌کند. با این حال، فناوری جدیدتر شیر می‌تواند موقعیت دقیق، سرعت‌، شتاب، کاهش سرعت و نیرو را کنترل کند. پیشرفته ترین دریچه‌های کنترل دارای الکترونیک داخلی هستند که می توان آنها را با استفاده از نرم‌افزار تولید شده برای تولید و کنترل پارامترهای مختلف پیکربندی کرد.
 
با شروع اصول اولیه، بسیاری از سیستم‌های هیدرولیک اصلی که جهت و سرعت محرکهای هیدرولیکی را کنترل می‌کنند، از شیرهای کنترل جریان خاموش و روشن و دستی قابل تنظیم استفاده میکنند. این تنظیم نیاز به یک سیگنال الکتریکی دارد، به طور معمول 110VAC یا 24VDC، بر روی یک شیر برقی اعمال می‌شود که به صورت الکترومغناطیسی قرقره را به یک موقعیت کاملاً باز منتقل می‌کند. برای کنترل سرعت، مهندس باید از کنترل‌‌های جریان تنظیم دستی استفاده کند. دقت این کنترل‌های جریان پایین است و این نوع سیستم به شتاب و کاهش سرعت محرک توجه نمی‌کند. با این‌حال، با کنترل جریان جبران شده با فشار که تغییرات سرعت ناشی از بارهای مختلف را بررسی میکند، دقت کنترل‌های جریان بهبود یافت.
 
نسل بعدی از مفهوم تغییر سیگنال الکتریکی به شیر برقی استفاده کرد. یک جریان متغیر از طریق یک سیم پیچ استفاده شد تا قرقره را در برابر یک فنر مخالف تغییر دهد. هرچه جریان بیشتری وجود داشته باشد، نیروی متحرک قوی‌تر و حرکت قرقره بیشتر است. این امکان برای کنترل جریان و کنترل جهت در همان شیر را فراهم می‌کند. سوپاپ‌ها با استفاده از سیگنال کنترل متغیر به شیرهای جهت پروپرشنال معروف شدند.

چگونه یک شیر پروپرشنال انتخاب کنیم؟

پارامترهای اساسی‌ای برای بررسی یک شیر پروپرشنال مناسب وجود دارد. یکی از این موارد تعیین محدوده و دامنه‌ای از سرعت جریان مورد نیاز است.

چقدر احتمال دارد شیرهای پروپرشنال خراب شوند؟

خرابی شیرهای پروپرشنال بستگی به برند سازنده شیر، دمای روغن، تعداد سیکل کاری، فیلتراسیون و دوره‌های نگهداری و تعمیر شیر پروپرشنال دارد.

شیرهای پروپرشنال در چه مواردی به کار می‌روند؟

شیرهای پروپرشنال به طور معمول برای مواردی مانند پرکردن بطری، کنترل کوره و آزمایش نشت به کار می‌روند. هرچند در صنعت استفاده‌های بسیار دیگری نیز دارند.

برگزاری جلسه

مشاوره تخصصی

  • مشاوره در زمینه‌ی طراحی اولیه و تخمین هزینه‌ی پروژه‌های هیدرولیکی
  • مشاوره و طراحی جزئیات و نقشه‌های ساخت و مونتاژ
  • مشاوره در زمینه‌ی تهیه نقشه‌های سه بعدی
  • مشاوره و تهیه دستورالعمل راه‌اندازی و راهبردی و نگهداری

شرکت پایاهیدرولیک جم

همکاری های پایا هیدرولیک جم

نیازمندی های خود را برای ما ارسال کنید

فرم سفارش پروژه

برای ارسال سفارشات فرم مقابل را پرکنید. متخصصان پایا در اسرع وقت سفارش شما را بررسی می کنند و با شما تماس خواهند گرفت.

آخرین پروژه ها

محصولات و خدمات
شیرهای هیدرولیک و پنوماتیک
  • شیرهای سروو
  • شیرهای پروپرشنال
  • شیرهای کنترل جهت
  • پمپ های دنده ای
  • پمپ های پیستونی
  • پمپ های پره ای یا تیغه ای
  • پمپ های پیچی
  • پمپ های کوماتسو