«تجربه» و «تخصص» امتیاز شرکت ماست.

اصفهـان ، شهـرک علمی و تحقیـقاتی اصفهـان جنب ساختمان شیخ بهایی، مرکز نوآوری تکمانو شرکت دانش بنـیـان پایـا‌ هیـــدرولیک‌ جـــم

شیر سروو هیدرولیک

شیر سروو هیدرولیک چیست و چگونه کار می‌کند؟

فهرست مطالب

شیر سروو هیدرولیک

شیر سروو هیدرولیک را می‌توان به عنوان یک شیر کنترل جهت‌دار در نظر گرفت. درواقع این یک محرک پنوماتیک یا هیدرولیکی است که می‌تواند راه‌های بیشتری را که از طریق آن مایعات در گردش هستند، ایجاد کند. این شیرآلات در طراحی ساده و ناهموار بوده و قابلیت موقعیت‌یابی بی‌نهایت متغیری را دارند. شیرهای سروو قادر به کنترل جهت جریان هستند. همچنین دارای دستگاه‌های سنجش خاصی هستند که موقعیت مناسب و سرعت یک محرک را امکان‌پذیر می‌کنند. از شیر های سروو در سیستم‌های هیدرولیک استفاده می‌شود زیرا این شیرها دارای بازخورد داخلی هستند که قادر به عملکرد بهتر با قابلیت اطمینان بالا است.

همچنین ارائه خدمات تعمیر پمپ هیدرولیک به صورت کاملا تخصصی توسط مهندسین مجرب و با سابقه در شرکت پایا هیدرولیک انجام میپذیرد.

در شیر سروو هیدرولیک، کار با کمک ورودی آنالوگ یا دیجیتال انجام می‌شود و از این ورودی برای حرکت مورد نیاز در یک سیلندر هیدرولیکی استفاده می‌شود. اجزای مهم در یک شیر سروو هیدرولیک موتور گشتاور، نازل فلپر و قرقره‌ها هستند. اگر ورودی به موتور گشتاور داده شود، موتور تغذیه می‌شود، ورودی برق خواهد داشت. برای به کارگیری ورودی، موتور گشتاور، قرقره سوپاپ سروو را با توجه به نیاز حرکت می‌دهد. با تغییر جهت قرقره می‌توان جهت جریان را کنترل کرد و در صورت نیاز به تغییر جهت جریان، قرقره به جهت دیگر منتقل می‌شود.

شیرهای سروو دارای چه ویژگی‌هایی هستند؟

  • ظرفیت بالاتر روغن
  • کنترل دقیق موقعیت
  • سیستم کنترل حلقه بسته
  • سیستم کنترل حلقه بسته دارای سنسور بازخورد، سنسور فرمان و کنترل‌کننده دیجیتال یا آنالوگ
  • تغییر سیگنال ورودی و ایجاد تغییر مداوم جریان
  • تکرار پذیری بالا
  • پاسخ فرکانس زیاد
  • کنترل بهینه تغییرات جریانی

چه عواملی را باید در هنگام انتخاب شیر سروو هیدرولیک در نظر داشت؟

  • دریچه‌ای را انتخاب کنید که دارای درجه فشار مناسب برای برنامه باشد.
  • توجه به درجه‌بندی دمای شیر سروو هیدرولیک و میزان جریان آن بسیار مهم می‌باشد.
  • فشار این شیرآلات باید مورد کنترل قرار بگیرد.
  • جریان شیر باید بررسی شود و همه این داده‌ها با داده‌های موجود در کاتالوگ‌ها و سایت‌ها به دست می‌آیند.
  • مواد شیر باید بتوانند در برابر خوردگی و سایر مسائل محیطی مقاومت کنند.
  • در سیستم حلقه بسته، باید تعاملات لازم انجام و البته مدیریت شوند.
    اتصال الکتریکی که در شیر استفاده می‌شود، باید استاندارد بالایی داشته باشد تا بتواند از خرابی سرویس جلوگیری کند.
اهمیت مواد به کار رفته در ساخت شیرهای سروو هیدرولیکی

شیرو سروو هیدرولیک چگونه کار می‌کند؟

شیر سروو هیدرولیک دارای سه قسمت اصلی است: موتور کنترل، تقویت‌کننده هیدرولیک و شیر کشویی اصلی. شیرهای سروو الکتروهیدرولیکی دارای یک موتور هستند که موتور از سیم‌پیچ، آهن‌ربا و آرماتور تشکیل شده است. از لوله خمشی برای پشتیبانی از آرماتور برای حرکات کوچک استفاده می‌شود. این لوله همچنین یک مهر و موم مایع بین قسمت‌های هیدرولیک و الکترومغناطیسی، فراهم می‌کند. در مرکز آرماتور، یک فلپر متصل شده و این فلپر به سمت لوله خمش کشیده می‌شود. یک نازل نیز در دو طرف فلپر دیده می‌شود که وضعیت دهانه نازل به حرکت فلپر بستگی دارد.

شیر سروو بیشتر برای کنترل دقیق موقعیت و از سیگنال الکتریکی برای کنترل سوپاپ‌ها استفاده می‌کند. این شیرها به طور گسترده‌ای در سیستم‌های الکتروهیدرولیکی مورد استفاده قرار می‌گیرند. زیرا این مزیت را دارد که از سیگنال‌های الکتریکی کم قدرت برای قرار دادن محرک یا موتور استفاده کنند. در این نوع شیرآلات، از یک سیستم بازخورد نیز استفاده می‌شود تا اطمینان حاصل شود که محرک همان کاری را می‌کند که کنترل‌کننده از آن می‌خواهد انجام دهد. این بازخورد با کمک برخی از دستگاه‌های الکترونیکی حاصل می‌شود که بیشتر مبدل است.

این مبدل در شیر سروو هیدرولیک، با توجه به جهت و سرعت جریان قادر به تولید سیگنال است. این سیگنال به سیستم بازخورد داده می‌شود که جهت و سرعت جریان را می‌توان با توجه به نیاز تغییر داد. مایع از طریق ورودی وارد می‌شود و پس از آن از طریق دو قرقره، به نازل و سپس به خط بازگشت به روزنه‌ها می‌رسد. عملکرد شیر با یک سیگنال الکتریکی شروع می‌شود. این امر باعث می‌شود که آرماتور یک نازل فلپر را فشار دهد و این فلاپر به نازل دیگر نزدیک‌تر شود. این امر باعث افزایش فشار در یک انتهای قرقره و کاهش در انتهای دیگر آن می‌شود. قرقره با توجه به چرخش آرماتور که می‌تواند حرکت قرقره را کنترل کند، موقعیت خود را از فشار بالاتر تغییر می‌دهد.

شیر سروو هیدرولیک
نحوه کار و عملکرد شیر های سروو هیدرولیکی

چه تفاوتی بین شیر سروو و پروپرشنال وجود دارد؟

معمولا این دو شیر نزدیکی بسیاری با یکدیگر دارند و به همین دلیل لازم است که تفاوت عملکرد آن‌ها برای مصرف‌کننده مشخص شود. از شیرهای پروپرشنال برای سیستم‌های کنترل الکتریکی عمومی استفاده می‌شود. این درحالی است که از شیرهای سروو برای کاربردهایی با فرکانس بالا استفاده می‌شود.

شیرهای پروپرشنال دارای مدارهای باز یا حلقه بسته هستند، درحالی که شیرهای سروو تنها دارای مدارهای حلقه بسته هستند. شیرهای سروو وقتی با شیر پروپرشنال مقایسه می‌شوند، از دقت و اطمینان بالایی برخوردارند. به منظور دریافت پاسخ فرکانس بالا از شیر سروو، باید فشار بیشتری ایجاد شود. حال به این منظور شیر های هیدرولیک سروو دارای یک سیستم بازخورد هستند که می‌تواند محرک را کنترل کند. سیستم بازخورد از دستگاه‌های سنجش تشکیل شده است و این تفاوت عمده آن با شیر پروپرشنال است. به عبارت دیگر، در شیر سروو هیدرولیک، کنترل‌کننده می‌تواند با کمک سیستم بازخورد محرک را کنترل کند.

این نوع از شیرآلات هیدرولیکی در کجا کاربرد دارند؟

  • شیرهای سروو در بسیاری از کاربردهای صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • از این شیرآلات در وسایل نقلیه متحرک زمینی استفاده می‌شود.
  • در دستگاه‌های بازوی مفصلی و در جرثقیل‌های حمل بار نیز کاربرد دارند.
  • به کنترل ماشین آلات کشاورزی، کارخانه‌های فولاد، ماشین‌های آتش‌نشانی، وسایل نقلیه سرویس‌دهنده، تجهیزات ورود به سیستم و ساخت و ساز نیز کمک می‌کنند.

بیشتر بخوانید.

جستجو

پیوند ها

پروژه ها

تعمیر پمپ اسکرو شرکت فولاد آلیاژی ایران
تعمیر شیر سروو شرکت متالوژی پودر مشهد
تعمیر شیرهای سلونوئید و ریلیف
تعمیر شیر های سروو ولو نیروگاه کازرون
تعمیر شیرهای سروو، سلونوئید، پروپرشنال، ریلیف، چک والو و رگولاتور
تعمیر شیرهای پروپرشنال و فلودیوایدر و پمپ گریس

اطلاعات تماس

  • اصفهان - شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان - شرکت پایا هیدرولیک جم
  • 031-33932233
  • 09130008262
  • 031-33932233
  • info@phj-co.com
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.