«تجربه» و «تخصص» امتیاز شرکت ماست.

اصفهـان ، شهـرک علمی و تحقیـقاتی اصفهـان جنب ساختمان شیخ بهایی، مرکز نوآوری تکمانو شرکت دانش بنـیـان پایـا‌ هیـــدرولیک‌ جـــم

فهرست مطالب

نصب شیرهای هیدرولیکی

شیر هیدرولیکی یا شیر برقی، یکی از پرکاربردترین ابزارهای صنعتی است. این شیرها در سیستم‌های هیدرولیکی به عنوان واحد کنترل و فرمان مورد استفاده قرار می‌گیرند. این شیرها به دلیل داشتن هسته‌ی فرومغناطیسی، قابلیت جابه‌جایی داشته و بسیار شبیه به سیم پیچ هستند. این شیرهای هیدرولیکی شامل بخش‌های مختلفی هستند که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به بوبین اشاره کرد. وظیفه‌ی بوبین در این شیرها، ایجاد جریان الکتریکی است که در نهایت منجر به پدید آمدن میدان مغناطیسی می‌شود. به کمک همین میدان مغناطیسی ایجاد شده، هسته یا اسپول شیر شروع به حرکت می‌کند. این نوع شیرها، علاوه بر کاربرد بسیاری که دارند، دارای ساختار نسبتا پیچیده‌ای نیز هستند. به همین دلیل نیاز است تا برای نصب شیرهای هیدرولیکی اطلاعات کافی داشته باشید. بدین منظور، ما این مطلب را گردآوری کردیم تا بتوانید با مطالعه‌ی آن، به راحتی اقدام به نصب شیرهای هیدرولیکی کنید.

همچنین ارائه خدمات تعمیر پمپ هیدرولیک به صورت کاملا تخصصی توسط مهندسین مجرب و با سابقه در شرکت پایا هیدرولیک انجام میپذیرد.

نکاتی که بهتر است پیش از شروع نصب شیرهای هیدرولیکی بدانید.

قبل از اقدام به نصب شیرهای هیدرولیکی، باید یکسری نکات را در نظر داشته باشید.

  1. اول اینکه دفترچه راهنمای شیر را به طور کامل مطالعه کنید تا از موارد ایمنی لازم آگاه شوید.
  2. همچنین در هنگام خرید این نوع شیرها، حتما به کاربرد مورد نظر خود توجه داشته و بعد اقدام به خرید شیر کنید.
  3. از آنجایی که این شیرها از نیروی برق جهت انجام فرآیند خود استفاده می‌کنند، بهتر است از سالم بودن قطعات آن مطمئن شوید. همچنین موارد ایمنی لازم در هنگام نصب آن را در نظر بگیرید تا موجب حادثه نشود.
  4. در آخر لازم است که قبل از نصب شیرهای هیدرولیکی، علاوه بر دفترچه راهنما، برچسب روی شیر را نیز به دقت مطالعه کنید. در این حالت از مواردی چون دمای مناسب، سایز، نوع مواد سیال درخواستی، نوع آب بند و میزان ولتاژ آن آگاه می‌شوید.

نکاتی که هنگام کار با سیستم لوله کشی در زمان نصب باید بدانید.

حتما دقت داشته باشید که سیستم مورد نظر قبل از شروع لوله‌کشی خاموش بوده و به طور کامل خنک شده باشد. در غیر این صورت ممکن است به مدار فشار وارد شود. توصیه می‌شود لوله‌ها را قبل از شروع نصب به دقت بررسی کرده و شستشو دهید تا از نبود هرگونه قطعه‌ی خارجی در آن مطمئن شوید. شستشوی لوله‌ها باید با دقت بسیار بالایی انجام شود تا تمام ذرات ریز درون آن‌ها به طور کامل از بین رفته و تمیز شود. زیرا کثیف بودن لوله می‌تواند موجب خرابی سیستم و ایجاد اختلال در نصب شیرهای هیدرولیکی و کارکرد آن‌ها شود. پس از شستشو، جهت جلوگیری از ورود ذرات بیشتر، می‌توانید از فیلترهای مخصوص استفاده کنید.

چه مکانی برای نصب شیرهای هیدرولیکی مناسب است؟

در هنگام نصب شیرهای هیدرولیکی، باید بخاطر داشته باشید که عدم وجود فضای کافی در اطراف شیر، می‌تواند موجب داغ شدن بسیار و اختلال در سیستم آن شود. بدین منظور بهتر است آن را در مکانی نصب کنید که دارای فضای کافی در اطراف شیر باشد. همچنین بهتر است که این مکان، تهویه و سیستم‌های خنک‌کننده‌ی مناسبی داشته باشد. حتما از صحت قرارگیری جهت‌های ورود و خروج شیر اطمینان حاصل کنید. برای راهنمایی بهتر مصرف‌کنندگان، معمولا بر روی بدنه‌ی این شیرها، علامتی در جهت درست شیر درج شده است. همچنین لوله‌های دو طرف شیر را به خوبی، به وسیله‌ی آچارها و ابزار مناسب، ببندید. به منظور جلوگیری از ورود مواد مسدود‌ کننده و خارجی به سیستم شیرهای هیدرولیکی، می‌توانید قطعه بوبین شیر را به صورت عمودی و رو به بالا نصب کنید.

نصب شیرهای هیدرولیکی
حتما پس از نصب تمامی قطعات را بررسی کنید.

چگونه قطعه بوبین شیرهای هیدرولیکی را نصب کنیم؟

در این بخش توصیه می‌شود که ابتدا دفترچه راهنما را به دقت مطالعه کنید. سپس قطعه بوبین را بر روی شفت سلونوئید نصب کنید. در هنگام نصب این قطعه، به این نکته توجه داشته باشید که اتصال قطعه بوبین به منبع تغذیه‌ی برق، می‌تواند موجب سوختن این قطعه شود. پس از این کار خودداری کنید. در مرحله‌ی بعد، به منظور جلوگیری از تکان خوردن قطعه بوبین پس از نصب شیرهای هیدرولیکی، حتما مهره‌ی قفل‌کننده‌ی آن را به خوبی بسته و محکم کنید. البته در این مرحله بهتر است از ابزاری استفاده کنید که فشار بیش از حد به سیستم وارد نکند. در انتهای این مرحله، پیشنهاد می‌کنیم بخش مربوطه به این مرحله را در دفترچه‌ی راهنما مطالعه کرده تا از صحت کار خود مطمئن شوید.

چگونه سوکت قطعه بوبین شیرهای هیدرولیکی را نصب کنیم؟

سعی کنید از کابل‌های گرد استفاده کنید و ترمینال‌های یک و دو را به منبع تغذیه متصل کنید. حتما جهت ایمنی بیشتر، از سیم اتصال به زمین استفاده کرده و لوله را برای این منظور به کار نبرید. قبل از اتصال سوکت به قطعه‌ی بوبین از نبود هیچ‌گونه رطوبت بین سوکت و قطعه مطمئن شوید. سپس اقدام به اتصال سوکت به قطعه‌ی بویین کنید. در این مرحله نیز، مانند مرحله‌ی قبل، اتصال و بستن مهره‌ها باید با فشار پایین صورت گیرد تا به قطعات آسیب وارد نشود. در آخر مجددا اتصالات را بررسی کرده و مطمئن شوید به گونه‌ای هستند که هیچ‌گونه رطوبتی وارد آن‌ها نمی‌شود.

مراحل نهایی و راه‌اندازی شیر برقی هیدرولیکی

پس از نصب شیرهای هیدرولیکی، حتما مجددا تمامی بخش‌های سیستم را بررسی کنید و از صحت نصب تمام قطعات مطمئن شوید. ممکن است در هنگام روشن کردن دستگاه، می‌توانید متوجه برخی اختلالات شوید. ممکن است یکی از دلایل انسداد لوله‌ها، جهت اشتباه شیر و عامل مختل‌کننده چکش آبی رخ داده باشد. دو مورد اول را می‌توانید طبق نکات گفته شده به راحتی رفع کنید. برای رفع مشکل سوم می‌توانید یکی از راهکارهای زیر را در پیش بگیرید:

  • افزایش قطر لوله
  • کاهش فشار سیال
  • استفاده از شیلنگ‌های انعطاف‌پذیر

درصورت وجود مشکل یا برطرف نشدن آن می‌توانید از شرکت‌هایی که خدمات هیدرولیکی ارائه می‌دهند، کمک بگیرید. شرکت پایاهیدرولیک یکی از مراکزیست که در زمینه‌ی تست، عیب‌یابی و تعمیر آماده‌ی خدمت‌رسانی است.

بیشتر بخوانید.

جستجو

پیوند ها

پروژه ها

تعمیر پمپ اسکرو شرکت فولاد آلیاژی ایران
تعمیر شیر سروو شرکت متالوژی پودر مشهد
تعمیر شیرهای سلونوئید و ریلیف
تعمیر شیر های سروو ولو نیروگاه کازرون
تعمیر شیرهای سروو، سلونوئید، پروپرشنال، ریلیف، چک والو و رگولاتور
تعمیر شیرهای پروپرشنال و فلودیوایدر و پمپ گریس

اطلاعات تماس

  • اصفهان - شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان - شرکت پایا هیدرولیک جم
  • 031-33932233
  • 09130008262
  • 031-33932233
  • info@phj-co.com
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.